TC Resschebeke
1-5 of 5
 

 

Beste Kastaars, Beste Ouders,                                 

 

Ook dit jaar organiseert TC Resschebeke verschillende recreatieve zomerstages vol sport & spel voor jongeren tussen 4 en 16 jaar. Door het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar opnieuw 3 stages :

  • STAGE 1 : van ma. 1 juli tem vr. 5 juli
  • STAGE 2 : van ma. 29 juli tem vr. 2 augustus
  • STAGE 3 : van ma. 26 augustus tem vr. 30 augustus

 

De kinderen worden gedurende deze 5 dagen professioneel begeleid door het trainersteam van Jera De Smedt, en dit tussen 9u en 16u. Er wordt opvang voorzien vanaf 8u30 tot 16u30. Meer informatie vind je in dit document.

 

In élk van de drie stages zit ook een gratis deelname inbegrepen, aan de Kindertoer die TC. Resschebeke organiseert op zondag 18 augustus !!

 

 

PRIJS STAGE : Leden 100 euro en niet-leden 115 euro.

 

Onze jeugdstages zijn elk jaar een groot succes, dus probeer er zo snel mogelijk bij te zijn.

Inschrijven via https://www.tennisvlaanderen.be/club-aanbod?clubId=2112

 

 

Indien je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt, aarzel niet ons te contacteren.

 

 

Sportieve groeten,

Jeugdwerking TC Resschebeke

 

 

TC Resschebeke, Resschebeke 48 - 9320 Erembodegem

www.tc-resschebeke.be
Planning lentelessen 2019

 

Beste leden,

 

Binnen enkele weken starten de lentelessen, hiervoor ben jij of je kind ingeschreven. We hebben opnieuw ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen en beschikbaarheden. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk, maar we zijn er van overtuigd dat het voor iedereen haalbaar is.

 

Van deze communicatie maken we gebruik om je te informeren over een aantal praktische zaken. Heb je hierover nog een vraag, of zit je met een andere vraag kan je ze altijd stellen via de lesgever of via jeugd@tc-resschebeke.be.

 

We wensen iedereen veel tennisplezier en tot binnenkort!

 

Lesdatums en ingedeelde groepen

 

Via deze link vind je alle lesdatums (let op: lees zeker ook de info bij Interclub). De indeling van de groepen voor de volwassenen vind je hier, voor de jeugd klik je hier. Kijken zeker op je dashboard (eerst inloggen) op Tennis Vlaanderen, hier vind je ook alle informatie.

 

Nieuw materiaal

 

Net zoals vorig jaar hebben we nu ook weer fors geïnvesteerd in de aankoop van nieuw materiaal. Zo kunnen we de lessen nog aangenamer en leerrijker maken. Draag er zorg voor zodat we er nog lang kunnen van genieten.

 

Kidsday

 

Op woensdag 3 april organiseren we onze allereerste Kidsday. Alle scholen uit onze regio ontvingen voor kinderen van 3 tot 9 jaar (2de kleuterklas tot 3de leerjaar) een flyer met een uitnodiging voor een gratis proefles. We hopen dat er vanuit de deelnemers nieuwe leden doorstromen naar onze club en bieden hen ook de mogelijkheid om nog in te stappen in de lentelessen (groepen blauw en rood). Momenteel hebben we hiervoor 7 inschrijvingen.

 

Interclub

 

Dit jaar heeft TC Resschebeke 11 Interclubploegen, een absoluut record! Dit jaar verdedigen 9 volwassenen ploegen en 2 jeugdploegen de kleuren van onze prachtige club. De volwassenen spelen op zaterdagnamiddag en op zondag en onze jeugdploegen spelen respectievelijk op woensdag om 15u en zaterdag om 9u30. Bij thuismatchen van onze jeugdploegen houden we hiermee dus graag rekening bij het inplannen van onze lessen. Hieronder vind je een overzicht:

 

Woensdag:

 

Er zijn thuismatchen op 1 mei, 15 mei en 22 mei . Op deze dagen zullen bepaalde groepen van 15u geen les hebben en worden deze verplaatst naar een voorziene ‘inhaaldatum’. Vervolgens hebben we een groep van 16u verlaat van 16u naar 16u30 om het eventuele uitlopen van de interclubontmoeting op te vangen.

 

Zaterdag:

 

Er zijn thuismatchen op 27 april en 18 mei . Ook hier zullen bepaalde groepen van 9u en 10u geen les hebben en ook deze worden verplaatst naar een ‘inhaaldatum’. Tot slot is er ook een groep van 10u dat we laten doorgaan om 11u.

 

Als de groep van je kind betrokken is, kan je de planning in detail nakijken via het dashboard van je kind op de website van Tennis Vlaanderen (link - eerst inloggen). Heb je hierover vragen of lukt het niet goed, laat het ons weten dan helpen we je graag verder. Deze info staat ook gepubliceerd op onze website. Via de lesgever zullen we uiteraard ook nog een reminder sturen in de week voor de verplaatste les. We rekenen op jullie begrip om onze 2 interclub ploegen de mogelijkheid te geven deze ontmoetingen te kunnen spelen.

 

Betaling

 

Binnen een 10-tal dagen versturen we de gegevens voor de betalingen. We zouden het fijn vinden als de facturen betaald zijn voor de lessen aanvangen.

 

Met sportieve groeten

Jeugd en Lessen

TC Resschebeke

 
Onze tcr-kids gaan samen voor sportiviteit en respect! #fairplay

 

Via deze link vind je een aantal gouden tips om de mooiste sport ter wereld nog mooier te maken. Via onze lesgevers ondersteunt TC Resschebeke actief het FairPlay beleid van Tennis Vlaanderen, onderteken het FairPlay charter (voorbeeld) mee, je kan dit vinden in ons clublokaal.

 

Voor onze ouders:
Wil je meer informatie en een aantal tips & trics? Klik dan zeker even hier of bezoek de FairPlay-pagina op de website van Tennis Vlaanderen.

 

                   
Tc Resschebeke biedt samen met zijn professioneel trainersteam kwaliteitsvolle lessen aan voor jong en oud. Er wordt gewerkt met het kidstennisproject van Tennis Vlaanderen zodat kinderen zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen tot echte tennisspelers.

 
 

Ons Team


Samen met het gemotiveerde jeugdbestuur en trainersteam staan wij steeds paraat voor onze jeugd. Zij zijn een onmisbaar ankerpunt voor onze club waar wij zeer veel belang aan hechten. Beginnende kidstennisser of getalenteerd competitiebeest, wij begeleiden elk kind doorheen onze club en in de grote tenniswereld. 

 

KidsTennis


Kidstennis is een gevarieerd concept voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Tennis, bewegen en plezier worden op een speelse maar kwaliteitsvolle manier gecombineerd. De spelers worden naargelang hun leeftijd en het vaardigheidsniveau opgedeeld in verschillende kleuren. Per kleur wordt er op een ander terrein gespeeld met aangepaste ballen. Indien een speler over voldoende vaardigheden beschikt kan hij overgaan naar een volgende kleur. Hierdoor kan u de evolutie van uw kind perfect opvolgen en kunnen kinderen al op heel jonge leeftijd leren tennissen om zo echte tennissers te worden. 
 
 
 

TienerTennis


Het opleidingsconcept Tienertennis is gericht op jeugd van 13 tot 16 jaar. Na het beeïndigen van het Kidstennis kan er doorgestroomd worden naar het tienertennis. Hier zal er sneller geëvolueerd worden en komt men sneller tot opslag, rally en scoren. Nog nooit getennist? Geen probleem, wij leren je met heel veel plezier instappen op latere leeftijd. 
 
 
 
Heeft u interesse voor het volgen van lessen, gelieve u in te schrijven of informatie in verband met les aan te vragen via dit contactformulier
  


SEARCHARCHIVE