TC Resschebeke
1-8 of 8
Bericht aan de ouders van kids tot 12 jaar

 

 

Beste ouders,

 

Deze winter start TC Resschebeke met begeleide deelname aan 3 geselecteerde Kidstoer ontmoetingen. Misschien heeft je kind al vaak deelgenomen, of heeft hij of zij al eens geproefd van een Kidstoer, of wie weet wil je kind dit eens proberen, maar is er wat onzekerheid of koudwatervrees. Dit aanbod is er voor al onze Kids!

 

De Kidstoer is een laagdrempelige tornooivorm voor kinderen tot 12 jaar (geboren 2006 en later). Er zijn alleen maar winnaars, het is een mooie manier om je kind vertrouwd te maken met een tornooitje en spelen tegen andere kinderen met een gelijkaardig niveau. Kortom, het is gewoon dolle pret.

 

Wat bieden we gratis en voor niks aan:

  • Begeleiding door onze lesgever(s)
  • Voldoende aanwezigheid van volwassenen van onze club indien je er zelf niet bij kan zijn
  • Een drankje na afloop, aangeboden door TC Resschebeke

De organiserende tennisclub zorgt meestal ook voor een lekkere snack, dus bovenop het inschrijvingsgeld voor de ontmoeting (maximum 3 euro – ter plaatse te betalen) kan je best ook een klein centje voorzien voor je kids.

 

We selecteerden 3 ontmoetingen van clubs uit onze buurt:

  • Kangaroos (Snas) op zaterdag 22 december 2018, inschrijven vanaf nu (aansluitend wordt hier tvv Music for Life ook een pop-up Kerstmarkt georganiseerd – meer info volgt later)
  • TC Players (Okegem) op zaterdag 26 januari 2019, inschrijven vanaf 15 december 2018
  • TC Denderleeuw (Denderleeuw) op zaterdag 9 februari 2019, inschrijven vanaf 29 december 2018

Interesse?

 

Schrijf je kind bij voorkeur zelf in via een of meerdere van bovenstaande linken (en breng ons op de hoogte). Maar inschrijven kan ook via jeugd@tc-resschebeke.be  of via een berichtje aan de lesgever (als je kind les volgt). Heb je toch eerst nog een paar vragen of heb je een probleem met vervoer, stel ze gerust.

 

Voor de Kidstoer op de Snas zijn de inschrijvingen al geopend, snel zijn is de boodschap. Voor de andere 2 is er nog wel wat tijd, maar ook daar zijn de plaatsen beperkt.

We hopen jou en kind te verwelkomen op één of meerdere van deze super leuke ontmoetingen.

 

Met sportieve groeten,

TC Resschebeke

 

Wil je meer weten over de Kidstoer of zoek je nog een paar andere tornooitjes in de buurt? Klik op volgende link: https://www.tennisvlaanderen.be/kids-toer
Beste ouders,                                                                                                                           

 

Hieronder kunnen jullie de informatie vinden mbt de winterlessen 2018-2019 georganiseerd door TC Resschebeke.

 

De jeugdlessen zullen opnieuw doorgaan op woensdagnamiddag tussen 14u-17u en zaterdagnamiddag tussen 13u-18u.

Aanvang van de lessen is voorzien op woensdag 3 oktober.

 

Het lessenpakket omvat 20 lessen.

 

Hieronder kunt u een overzicht vinden van het lesaanbod + de tarieven voor deze winter. Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt! 

 

 

Opmerking: tijdens de winter worden er geen lidgelden aangerekend. Aansluiting bij Tennis Vlaanderen is wel noodzakelijk indien dit nog niet het geval is. 

 

 

 

 

Locatie: De Montil

 

Moortelstraat 8,

1790 Affligem

 

Locatie: De Snas

 

Affligemdreef 185,

9300 Aalst 

 

 

 Inschrijven kan via de site van Tennis VlaanderenGa naar het kadertje van LESSEN EN STAGES, schrijf je in bij de gewenste kleur en dag.

 

 

 Planning

 

 

 

Sportieve groeten,

Jeugdwerking TC Resschebeke
    
   
Woensdag 18 april Start jeugdinterclub 
Maandag 2 juli Start 1ste recreatieve jeugdstage
Maandag 6 augustus Start 2de recreatieve jeugdstage
Zondag 19 augustus Kidstoer 
Maandag 27 augustus Start 3de recreatieve jeugdstage
Zaterdag 8 september Ouder - kind tornooi
  

 

Tc Resschebeke geeft 50% korting aan de jeugdinterclubleden bij aanschaf van de wedstrijdkledij van Tc Resschebeke

 
Onze tcr-kids gaan samen voor sportiviteit en respect! #fairplay

 

Via deze link vind je een aantal gouden tips om de mooiste sport ter wereld nog mooier te maken. Via onze lesgevers ondersteunt TC Resschebeke actief het FairPlay beleid van Tennis Vlaanderen, onderteken het FairPlay charter (voorbeeld) mee, je kan dit vinden in ons clublokaal.

 

Voor onze ouders:
Wil je meer informatie en een aantal tips & trics? Klik dan zeker even hier of bezoek de FairPlay-pagina op de website van Tennis Vlaanderen.

 

                   
 

 

Beste Kastaars, Beste Ouders,                                 

 

Ook dit jaar organiseert TC Resschebeke verschillende recreatieve zomerstages vol sport & spel voor jongeren tussen 4 en 16 jaar. Door het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar opnieuw 3 stages :

  • STAGE 1 : van ma. 2 juli tem vr. 6 juli
  • STAGE 2 : van ma. 6 augustus tem vr. 10 augustus
  • STAGE 3 : van ma. 27 augustus tem vr. 31 augustus

 

De kinderen worden gedurende deze 5 dagen professioneel begeleid door het trainersteam van Jera De Smedt en Jeroen Van Lierde, en dit tussen 9u en 16u. Er wordt opvang voorzien vanaf 8u30 tot 16u30.

 

In élk van de drie stages zit ook een gratis deelname inbegrepen, aan de Kindertoer die TC. Resschebeke organiseert op zondag 19 augustus !!

 

 

PRIJS STAGE : Leden 100 euro en niet-leden 115 euro.

 

Onze jeugdstages zijn elk jaar een groot succes, dus probeer er zo snel mogelijk bij te zijn.

Inschrijven via https://www.tennisvlaanderen.be/club-aanbod?clubId=2112

 

BELANGRIJK : Jouw inschrijving is pas geldig op het moment dat je een bevestigingsmail ontvangt.

 

Indien je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt, aarzel niet ons te contacteren.

 

 

Sportieve groeten,

Jeugdwerking TC Resschebeke

 

 

TC Resschebeke, Resschebeke 48 - 9320 Erembodegem

www.tc-resschebeke.be
 
 Tc Resschebeke biedt samen met zijn professioneel trainersteam kwaliteitsvolle lessen aan voor jong en oud. Er wordt gewerkt met het kidstennisproject van Tennis Vlaanderen zodat kinderen zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen tot echte tennisspelers.

 
 

Ons Team


Samen met het gemotiveerde jeugdbestuur en trainersteam staan wij steeds paraat voor onze jeugd. Zij zijn een onmisbaar ankerpunt voor onze club waar wij zeer veel belang aan hechten. Beginnende kidstennisser of getalenteerd competitiebeest, wij begeleiden elk kind doorheen onze club en in de grote tenniswereld. 

 

KidsTennis


Kidstennis is een gevarieerd concept voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Tennis, bewegen en plezier worden op een speelse maar kwaliteitsvolle manier gecombineerd. De spelers worden naargelang hun leeftijd en het vaardigheidsniveau opgedeeld in verschillende kleuren. Per kleur wordt er op een ander terrein gespeeld met aangepaste ballen. Indien een speler over voldoende vaardigheden beschikt kan hij overgaan naar een volgende kleur. Hierdoor kan u de evolutie van uw kind perfect opvolgen en kunnen kinderen al op heel jonge leeftijd leren tennissen om zo echte tennissers te worden. 
 
 
 

TienerTennis


Het opleidingsconcept Tienertennis is gericht op jeugd van 13 tot 16 jaar. Na het beeïndigen van het Kidstennis kan er doorgestroomd worden naar het tienertennis. Hier zal er sneller geëvolueerd worden en komt men sneller tot opslag, rally en scoren. Nog nooit getennist? Geen probleem, wij leren je met heel veel plezier instappen op latere leeftijd. 
 
 
 
Heeft u interesse voor het volgen van lessen, gelieve u in te schrijven of informatie in verband met les aan te vragen via dit contactformulier
 


SEARCHARCHIVE