TC Resschebeke
[HOME] 1-1 of 1

Jeugdwerking
Tc Resschebeke biedt samen met zijn professioneel trainersteam kwaliteitsvolle lessen aan voor jong en oud. Er wordt gewerkt met het kidstennisproject van Tennis Vlaanderen zodat kinderen zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen tot echte tennisspelers.

 
 

Ons Team


Samen met het gemotiveerde jeugdbestuur en trainersteam staan wij steeds paraat voor onze jeugd. Zij zijn een onmisbaar ankerpunt voor onze club waar wij zeer veel belang aan hechten. Beginnende kidstennisser of getalenteerd competitiebeest, wij begeleiden elk kind doorheen onze club en in de grote tenniswereld. 

 

KidsTennis


Kidstennis is een gevarieerd concept voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Tennis, bewegen en plezier worden op een speelse maar kwaliteitsvolle manier gecombineerd. De spelers worden naargelang hun leeftijd en het vaardigheidsniveau opgedeeld in verschillende kleuren. Per kleur wordt er op een ander terrein gespeeld met aangepaste ballen. Indien een speler over voldoende vaardigheden beschikt kan hij overgaan naar een volgende kleur. Hierdoor kan u de evolutie van uw kind perfect opvolgen en kunnen kinderen al op heel jonge leeftijd leren tennissen om zo echte tennissers te worden. 
 
 
 

TienerTennis


Het opleidingsconcept Tienertennis is gericht op jeugd van 13 tot 16 jaar. Na het beeïndigen van het Kidstennis kan er doorgestroomd worden naar het tienertennis. Hier zal er sneller geëvolueerd worden en komt men sneller tot opslag, rally en scoren. Nog nooit getennist? Geen probleem, wij leren je met heel veel plezier instappen op latere leeftijd. 
 
 
 
Heeft u interesse voor het volgen van lessen, gelieve u in te schrijven of informatie in verband met les aan te vragen via dit contactformulier
 


SEARCHARCHIVE