Zomerstages 2019

Beste Kastaars, Beste Ouders,

Ook dit jaar organiseert TC Resschebeke verschillende recreatieve zomerstages vol sport & spel voor jongeren tussen 4 en 16 jaar. Door het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar opnieuw 3 stages :

• STAGE 1 : van ma. 1 juli tem vr. 5 juli
  • STAGE 2 : van ma. 29 juli tem vr. 2 augustus
  • STAGE 3 : van ma. 26 augustus tem vr. 30 augustus

De kinderen worden gedurende deze 5 dagen professioneel begeleid door het trainersteam van Jera De Smedt, en dit tussen 9u en 16u. Er wordt opvang voorzien vanaf 8u30 tot 16u30. Meer informatie vind je in dit document.

In élk van de drie stages zit ook een gratis deelname inbegrepen, aan de Kindertoer die TC. Resschebeke organiseert op zondag 18 augustus !!

PRIJS STAGE : Leden 100 euro en niet-leden 115 euro.

Onze jeugdstages zijn elk jaar een groot succes, dus probeer er zo snel mogelijk bij te zijn.

Inschrijven via https://www.tennisvlaanderen.be/club-aanbod?clubId=2112

Indien je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt, aarzel niet ons te contacteren.

Sportieve groeten,

Jeugdwerking TC Resschebeke

TC Resschebeke, Resschebeke 48 - 9320 Erembodegem

www.tc-resschebeke.be