Winterlessen 2018-2019

Tijdens deze winter organiseren wij ook lessen voor volwassenen, dit zowel voor starters als gevorderen!

Dit lessenpakket bestaat uit 20 winterlessen en gaan door op dinsdag- en donderdagavond van 18u-21u. Net zoals onze zomerlessen bieden wij lessen aan voor starters als gevorderden in vaste groepjes van gelijke niveaus.

We starten op 2 en 4 oktober op in De Montil te Affligem en verwachten jullie wekelijks terug op hetzelfde uur, uitgezonderd op vakantiedagen.

Inschrijven kan via jera@tc-resschebeke.be

Sportieve groet,

Trainersteam TC Resschebeke

Start 2 Tennis (+16)

Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen met aangepast materiaal en plezierige speelmomenten. Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk!

Tc Resschebeke biedt een voordelig lessenpakket aan van 8 lessen (60min) en gaan door op weekavonden. Je speelt in groepjes van 4 personen van hetzelfde niveau.

Je sluit meteen aan bij een vast groepje en maakt zeer snel contact met andere Starters of leden binnen de club. Wij leren je de kneepjes van het vak tot het echte tennisspel.

De lessenreeks start in het somerseizoen na de paasvakantie. In deze lessen wordt de basis gelegd waardoor je na deze 8 lessen zelfstandig een balletje kan slaan. Op het einde van onze lessenreeks sluiten wij af met onze traditionele dubbelavond onder alle S2Tennissers vergezeld van een glaasje bubbels of een frisse pint!

• Plezierige speelmomenten
  • Mogelijkheid tot vervolglessenreeksen
  • Geniet van het gezellige clubleven en neem deel aan de gezamenlijke activiteiten
Tennis leer je op elke leeftijd en speel je op elk niveau. Het is een perfecte combinatie tussen sport en ontspanning!

Start met de mooiste sport ter wereld!

Interesse? Schrijf je in via  dit contactformulier .

Graag vermelding van naam, voornaam, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres + voorkeurdag.

In 2 Tennis

Zin in meer? Wij bieden een vervolg aan op de S2T lessenreeks. Technisch en tactische elementen, kortom: Game, set and match!

Onze club biedt een vervolgreeks aan op de S2T-lessen of voor tennissers die al een balletje kunnen slaan. Hier wordt er meer gericht op de technische en tactische elementen van de tennissport. Deze lessenreeks bestaat uit 8 lessen (60min) en gaan door op weekavonden. Je vormt een groepje van 2-4 personen van hetzelfde niveau.

De lessen starten in het somerseizoen na de paasvakantie. Een ideale doorstroom voor wie van tennis zijn life-time sport wil maken!

Leer de mooiste sport ter wereld!

In 2 Club

Onze tennissers, onze jeugd, onze ambassadeurs, onze club

Deze lessenreeks is gericht op het perfectioneren van techniek en tactiek. Er wordt heel veel verwezen naar de échte wedstrijdsport om zo de eerste stap te zetten richting de competitie. Deze lessen zijn gericht op zowel recreatieve als competitieve spelers.

De lessenreeks bestaat uit 8 lessen (60min) en gaan door op weekavonden. Je komt terecht in een groepje van 2-4 personen van hetzelfde niveau. In deze lessen leer je alles wat je nog niet wist, en wordt je niveau omhoog getrokken. De lessen starten in het zomerseizoen na de paasvakantie.

Speel de mooiste sport ter wereld!