TCR PROUDLY PRESENTS:

Tennis Work Out

Tennis Work Out is een tennisgerichte workout waarbij het hoofddoel fitter worden is. Deze vorm van tennistraining is een sociale groepsactiviteit waarbij fun en bewegen centraal staan.

Vanaf het zomerseizoen start de club met de eerste reeks Tennis Work Out sessies. Deze tennislessen gaan telkens door vanaf 6 inschrijvingen op vrijdagavond van 20-21u op 2 terreinen.

Om deel te nemen aan een Tennis Work Out kan je een stempelkaart kopen aan de bar in het clubhouse. Deze kaart t.w.v €20 is goed voor 4 sessies en laat je steeds voor elke les aftekenen (*) aan de bar. Vergeet zeker niet je email adres na te laten bij aankoop van een stempelkaart!

Inschrijven kan via een doodle-systeem. Wij sturen je deze link door van zodra je een stempelkaart hebt gekocht. Zo kan je elke week opnieuw inschrijven voor een volgende sessie.

Interesse? Schrijf je in via  dit contactformulier .

Graag vermelding van naam, voornaam, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres + voorkeurdag.

(*) aftekenen: kan door datum + paraf te plaatsen

permalink: permalink -- -- visits: 1865 ┬░ Published on : ,  until Continuous by in Tennis Work Out